Miguel Sánchez Vives

Blog personal

La realitat és caparruda / La realidad es tozuda

fralokus | 07 Gener, 2013 07:00

La realitat és caparruda

Supòs que vostè estimat lector d’aquest blog, ja sap que el pròxim dijous dia 10 de gener hi ha un ple extraordinari  amb una bateria de preguntes a l’Equip de Govern entre les que es troben les següent:

Per què el regidor de fires no va informar en cap moment als grups de l’oposició del canvis que vol realitzar a la Fira 2013? Quina és la seva valoració de la Fira del 2012? o Per què s’ha optat per fer una pàgina institucional de facebook i no s’ha millorat la pàgina web? Qui és el funcionari o encarregat de la seva gestió?

Hi ha moltes més preguntes, però li puc ben assegurar que cap li respondrà a la seva pregunta en concret si està vostè a l’atur de si trobarà feina prest.  O si vostè té un apartament no turístic el podrà seguir arrendant a estrangers que vinguin a passar un dies entre nosaltres

A la primera pregunta li puc dir que l’Ajuntament no pot fer res per donar-li feina ja que el Sr. Rajoy i el seu Partit Popular volen deixar els ajuntaments com entitats “de mel i sucre” sense cap tipus de dret de decisió ja sigui via decret oi via tancar l’aixeta del finançament. A la segona pregunta sembla que sí podrà seguir arrendant la seva propietat als nostres visitants malgrat del Conseller de Turisme també del partit Popular s’hagi plegat a les exigències dels hotelers d’eliminar aquest tipus de arrendaments més quan els mateixos hotelers han emprat aquest tipus d’allotjament quan tenien sobreocupació, tot just de moment la manca d’inspectors de turisme no deixarà al Sr. Delgado sortir-se amb la seva, però el problema no és el Sr. Delgado ni els hotelers, si no la més que possible desaparició de les companyies aèries de baix cost, però d’això en parlarem un altre dia.

Qui millor sap els problemes d’un municipi? Doncs els seus veïns, el “municipalisme” és l’única solució.

La realidad es tozuda

Supongo que usted estimado lector de este blog, ya sabe que el próximo día 10 de enero hay un pleno extraordinario con una batería de preguntas al Equipo de Gobierno en las que se encuentran las siguientes:

Por qué el concejal de ferias no informó en ningún momento a los grupos de la oposición de los cambios que quería realizar en la Feria 2013? ¿Cuál es su valoración de la Feria 2012? o ¿Por qué se ha optado por hacer una página institucional de Facebook y no se ha mejorado  la página web? ¿Quién es el funcionario o encargado de su gestión?

Hay muchas más preguntas, pero le puedo asegurar que ninguna contestará a su pregunta en concreto si está usted en paro de si encontrará trabajo pronto. O si usted tiene un apartamento no turístico lo podrá seguir alquilando a extranjeros que vengan a pasar unos días entre nosotros.

A la primera pregunta le puedo contestar que el Ayuntamiento no puede darle trabajo ya que el Sr. Rajoy y su Partido Popular quieren dejar a los ayuntamientos como entidades de “mentirijilla” sin ningún tipo de derecho a decisión ya sea vía decreto o vía cerrando el grifo de la financiación. A la segunda pregunta parece que si podrá seguir alquilando su propiedad a nuestros visitantes a pesar del Consejero de Turismo también del Partido Popular que se ha plegado a las exigencias de los hoteleros de eliminar estos arrendamientos más cuanto los mismos hoteleros han empleado estos tipos de alojamiento cuando tenían sobreocupación, solo de momento la falta de inspectores de turismo no dejará al Sr. Delgado salirse con la suya, pero el problema no es el Sr. Delgado ni los hoteleros, si no la más que posible desaparición de las compañías de bajo coste, pero de eso hablaremos otros día.

¿Quién sabe los problemas de un municipio? Pues sus vecinos, el “municipalismo” es la única solución.

Normal 0 21 false false false ES-TRAD X-NONE X-NONE

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb