Miguel Sánchez Vives

Blog personal

Comerç sense comerç? - ¿Comercio sin comercio?

fralokus | 29 Juny, 2012 06:00

Normal 0 21 false false false ES X-NONE X-NONE

Comerç sense comerç?

L’Ajuntament de Pollença organitza un mercadet d’objectes de segona mà tot just adreçats a venedors particulars que vulguin desfer-se d’objectes que no emprin, aquest mercadet es farà en dos dies, concretament els dies 7 de juliol a la Plaça Miquel Capllonch del Moll i 14 de juliol als Jardins Joan March a Pollença, aquest tipus de mercadets en que els particular posen a la venta els seus objectes que ja no els hi serveixen els varen importar els militars nord-americans destinats a Espanya que posaven a la venta tot el seu aixovar domèstic quan eren destinats a altres llocs.

Entenc que tot el que sigui dinamitzar la vida pollencina és positiu, però no és pot obviar l’existència  d’un col·lectiu al nostre municipi que té com mitja de vida concretament aquesta activitat i que no ha estat convidat a participar d’aquest mercadets ja que sembla que com hem dit as l’inici que està adreçat tot just a venedors particulars. Crec que no és just que al manco l’Associació de Comerciants de Pollença no hagi estat convidada a participar, crec que ells tenen molt que oferir a aquests tipus de mercadets i no se’ls hi pot deixar a un costat. Crec que l’Equip de Govern hauria de rectificar i convidar a l’Associació de Comerciants de Pollença a participar del esdeveniment.

Comerç sense comerç.

¿Comercio sin comercio?

El Ayuntamiento de Pollença organiza un mercadillo de objetos de segunda mano solo destinado a vendedores particulares que quieran deshacerse de objetos que ya no empleen, este mercadillo se hará en dos días, concretamente los días 7 de julio en la Plaza Miguel Capllonch del Puerto y el 14 de Julio en los Jardines Joan March de Pollença, este tipo de mercadillos en que los particulares ponen a la venta los objetos que ya no les sirven los importaron los militares norteamericanos destinados en España que ponían a la venta todo su ajuar doméstico cuando eran destinados a otros lugares.

Entiendo que todo lo que sea dinamizar la vida pollencina es positivo, pero no se puede obviar la existencia de un colectivo en nuestro municipio que tiene como medio de vida concretamente esta actividad y que no han sido invitado a participar de estos mercadillos ya que parece como hemos dicho al principio que está destinado solo a los vendedores particulares. Creo que no es justo que al menos la Associació de Comerciants de Pollença no haya sido invitada a participar, creo que ellos tienen mucho que ofrecer en este tipo de mercadillos i no se les puede dejar de lado.  Creo que el Equipo de Gobierno dewbería rectificar e invitar a la Associació de Comerciants de Pollença a participar en el evento.

Comercio sin comercio

 

http://www.comerciantspollensa.com/

Comentaris

Re: Comerç sense comerç? - ¿Comercio sin comercio?

Pepe | 29/06/2012, 22:51

A la pàgina de facebook de l'Ajuntament.
www.facebook.com/events/167318156734933/

Comerç sen se comerç ?

comerciantspollensa.com | 18/07/2012, 16:31

Totalment d´acord.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb